Forever Aloë Vera

Al bijna 40 jaar produceert Forever producten op basis van de zuivere gel uit het blad van de Aloë Vera. Inmiddels zijn er ruim 120 producten op basis van de zuiver Aloë Vera ontwikkeld en wereldwijd verkrijgbaar! Start vandaag nog met de producten van Forever en geniet van meer energie, betere gezondheid en nieuwe life style!!
Laat mij je ​helpen om deze producten te ervaren.
Dit kan op verschillende manieren:
Forever Living logo

Feel Good homeparty

Nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige Feel Good homeparty bij jou thuis. Ik vertel op deze avond over de prachtige producten op basis van Aloë Vera.
Ik beantwoord de vragen die er zijn en geef advies aan de hand van de wensen en behoefte van jouw vrienden, familie, collega's of andere bekenden.
Een Feel Good Homeparty duurt doorgaans 2 uur. Uiteraard heb ik een leuke verrassing voor de gastvrouw!
Ben je nieuwsgierig naar de producten en heb je zin in een informatieve gezellige avond, neem dan contact met mij op voor het inplannen van zo'n FeelGood Party.

Beauty & Bubbels

Deze avond staat in het teken van Verwennerij!
Nadat make-up is weggetoverd leer ik je stap voor stap hoe je hals en gezicht het beste kunt verzorgen en welke producten daarbij onmisbaar zijn.
Nodig je vrienden en familie uit voor deze luxe avond bij jou thuis waarbij je ZEN huiswaarts gaat.
Ik vertel alles over de prachtige producten op basis van Aloë Vera.
Ik beantwoord de vragen die er zijn en geef advies aan de hand van de wensen en behoefte van jouw vrienden, familie, collega's of andere bekenden.
Een Beauty and Bubbels duurt doorgaans 2,5 uur. Uiteraard heb ik een leuke verrassing voor de gastvrouw!
Ben je nieuwsgierig naar de producten en heb je zin in een informatieve gezellige avond, neem dan contact met mij op voor het inplannen van zo'n Beauty & Bubbels.

Testbox

Stel je het op prijs om een aantal producten te testen? Dat kan ook! In dat geval stellen we in overleg een Testbox samen en maken duidelijke afspraken over de duur van het gebruik van de box. Uiteraard adviseer ik over het gebruik van de producten.

Weet je al precies wat je nodig hebt, dan is direct bestellen ook mogelijk: naar de webshop

C9 F.I.T. Challenge

Op 21 augustus starten we met de F.I.T. Challenge. In 9 dagen ervaar je wat het is om de producten van Forever te gebruiken. Neem dan de uitdaging aan om het C9-F.I.T. programma te doen. Het C9-programma helpt je een  vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van jezelf, waardoor je je energieker en vitaler gaat voelen en wat overtollige kilootjes kwijtraakt.
Neem voor vragen even contact met mij op via de mail forever@hobbijou.nl of bestel het C9-F.I.T. programma direct via de webshop: naar de webshop

Weet dat je 30 dagen, niet goed, geld terug garantie hebt!


Zakelijke mogelijkheden

Wil je meer weten over het bedrijf Forever en ontdekken of niet alleen de producten maar ook dit mooie bedrijf iets kan betekenen voor jouw (deel) inkomen. 
Mail mij dan! brenda@hobbijou.nl. In een persoonlijk gesprek leg ik alles uit over het opstarten van je eigen bedrijf met Forever.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend! Pak deze gelegenheid met beide handen aan en zorg ervoor dat je jezelf deze kans niet ontneemt om ook te kunnen zeggen:

"I'am Forever!"