Welkom

Vanwege de voorjaarsvakantie is Bellia en kralenwinkel Hobbijou gesloten va woensdag 26 tot en met vrijdag 28 februari. Zaterdag 29 februari zijn wij weer open.

nieuwe openingstijden Hobbijou

woensdag van 10 t0t 17 uur
donderdag van 10 tot 15 uur *
vrijdag van 10 tot 17 uur
zaterdag van 10 tot 17 uur

hobbijou 2016

In de kralenwinkel

Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan kralen, metalen en leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends.
Wij verkopen onderdelen in de kleuren Antique Silver, Rose Goud, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers, kralen en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!
Bij Hobbijou kun je samen met vriendinnen of lekker alleen een gezellige creatieve middag doorbrengen. Er is genoeg te zien en er zijn altijd weer nieuwe leuke items te spotten. Je kunt bij Hobbijou ook lekker plaats nemen om op eigen gelegenheid aan de slag te gaan.
Vind je het leuk om nieuwe technieken te leren dan kun je een workshop boeken. Onder professionele begeleiding krijg je dan uitleg over verschillende technieken, waarna je een keuze maakt wat je op dat moment wilt leren maken. Een stukje kleur- en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Zoek je een leuk cadeau? Wij hebben vast iets voor je. Hobbijou verkoopt de sieraden van het merk Belle&Juul. Hobbijou is ook dealer van de merken ixxxi en Bag2Bag. Onze sieraden uit eigen atelier zijn verkrijgbaar in de winkel, maar ook online te bestellen via www.bj-sieraden.nl.
Vind je het lastig om voor een ander een keuze te maken; in de winkel zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar.

 

Zaterdagmiddag Inloopatelier

Iedere zaterdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur is er een Open Inloopatelier. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan de kralentafels om lekker aan de slag te gaan. Het is altijd gezellig om met andere kralenliefhebbers ideeën uit te wisselen, te praten over projecten, techniekjes met elkaar te delen. Aanmelden is niet nodig, je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Wij zorgen dat de koffie en thee voor jullie klaar staat.


Hobbijou is te koop

Na 18 jaar met veel plezier in Hobbijou te hebben vertoefd is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Hiertoe ben ik afgelopen september gestart met het volgen van een opleiding. 
Per 1 september aanstaande is het al zover; ik zal een nieuwe functie gaan bekleden in mijn nieuwe vakgebied.

Omdat ik mij realiseer dat het voor velen een schok zal zijn, zou het leuk zijn als Hobbijou kan blijven voortbestaan en een nieuwe eigenaar krijgt.
Heb je altijd al gedroomd van je eigen zaak, ben je gek op mensen en sieraden en zie je voor jezelf een kans .......Hobbijou draait, heeft een groot klantenbestand en een mooie omzet...oftewel een prachtige in-stap-klare winkel met webwinkel!

Heb je zelf al een winkel en heb je alleen interesse in overname van de voorraad, kom dan snel eens kijken!

Stuur een mail, bel en maak een afspraak met mij als je serieus interesse hebt.
e-mail: atelier@hobbijou.nl of bel 070-3077661 (tijdens openingstijden).