Welkom

Hobbijou is verhuist naar de Kerklaan 72A in Rijswijk.
Wij zien u graag op onze nieuwe locatie.

nieuwe adres en openingstijden Atelier Hobbijou

dinsdag van 10 tot 17.00 uur
woensdag van 10 tot 17 uur

donderdag van 10 tot 17 uur
vrijdag van 10 tot 17 uur
zaterdag van 10 tot 17 uur

Vrolijk Atteljee / kralenwinkel Hobbijou
Kerklaan 72A
2282 CL RIJSWIJK

 

In de kralenwinkel

Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan kralen, metalen en leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends.
Wij verkopen onderdelen in de kleuren Antique Silver, Rose Goud, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers, kralen en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!

Bij Hobbijou kun je samen met vriendinnen of heerlijk alleen een gezellige creatieve middag doorbrengen. Er is genoeg te zien en er zijn altijd weer nieuwe leuke items te spotten. Je kunt bij Hobbijou plaats nemen aan de tafels om op eigen gelegenheid aan de slag te gaan.
Vind je het leuk om nieuwe technieken te leren dan kun je een workshop boeken. Onder professionele begeleiding krijg je dan uitleg over verschillende technieken, waarna je een keuze maakt wat je op dat moment wilt leren maken. Een stukje kleur- en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Zoek je een leuk cadeau? Wij hebben vast iets voor je. Hobbijou verkoopt de sieraden van het merk Belle&Juul. Hobbijou is ook dealer van de merken ixxxi en Bag2Bag. Vind je het lastig om voor een ander een keuze te maken; in de winkel zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar. Het is natuurlijk ook heel leuk om iemand te verrassen met een workshop-cadeau!

 

Zaterdagmiddag Inloopatelier

Iedere zaterdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur is er een Open Inloopatelier. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan de kralentafels om zelf aan de slag te gaan. Het is altijd gezellig om met andere kralenliefhebbers ideeën uit te wisselen, te praten over projecten, techniekjes met elkaar te delen. Aanmelden is niet nodig, je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Wij zorgen dat de koffie en thee voor jullie klaar staat.