Welkom

hobbijou 2016

nieuwe openingstijden Hobbijou
woensdag van 10 t0t 17 uur
donderdag van 10 tot 15 uur
vrijdag van 10 tot 17 uur
zaterdag van 10 tot 17 uur

 

In de kralenwinkel

Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan kralen, metalen en leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends.

Wij verkopen onderdelen in de kleuren Antique Silver, Rose Goud, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers, kralen en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!

Bij Hobbijou kun je samen met vriendinnen of lekker alleen een gezellige creatieve middag doorbrengen. Er is genoeg te zien en er zijn altijd weer nieuwe leuke items te spotten. Je kunt bij Hobbijou ook lekker plaats nemen om op eigen gelegenheid aan de slag te gaan.

Vind je het leuk om nieuwe technieken te leren dan kun je een workshop boeken. Onder professionele begeleiding krijg je dan uitleg over verschillende technieken, waarna je een keuze maakt wat je op dat moment wilt leren maken. Een stukje kleur- en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Zoek je een leuk cadeau? Wij hebben vast iets voor je. Hobbijou verkoopt de sieraden van het merk Belle&Juul. Hobbijou is ook dealer van de merken ixxxi en Bag2Bag. Onze sieraden uit eigen atelier zijn verkrijgbaar in de winkel, maar ook online te bestellen via www.bj-sieraden.nl.
Vind je het lastig om voor een ander een keuze te maken; in de winkel zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar.

Zaterdagmiddag Inloopatelier

Met ingang van zaterdag 26 mei organiseren wij iedere zaterdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur een Open Inloopatelier. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven aan de kralentafels om lekker aan de slag te gaan. Het is altijd gezellig om met andere kralenliefhebbers ideeën uit te wisselen, te praten over projecten, techniekjes te delen en hulp te kunnen vragen. Aanmelden is niet nodig, je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Wij zorgen dat de koffie en thee voor jullie klaar staat.

Gezocht! gezellige duizendpoot die graag de handjes uit de mouwen steekt

Workshop- en winkelmedewerker (+/- 8 uur per week)
Als workshop- en winkelmedwerker kom je ons team versterken op donderdag en zaterdag. Je wordt ingezet in de winkel en begeleid bij de workshops. Belangrijk is dat je ervaring hebt met in ieder geval het maken van sieraden en je dit op een leuke manier met het winkelend publiek kunt omgaan. Het is een pré als je ervaring hebt met andere creatieve hobby's?
Heb jij een talent, ben je enthousiast en modebewust en wil je je enthousiasme graag overbrengen op anderen en vind jij jezelf ook binnen het plaatje van Hobbijou passen?  Ben je creatief, representatief, communicatief vaardig? Sta je je vrouwtje...ook als je even alleen in de winkel staat.
Laat dan iets van je horen via mail: atelier@hobbijou.nl

Werkzaamheden?

• Webshopbeheer (orderpicking, plaatsen, beschrijven producten, voorraadbeheer
• Winkelbeheer (orderpicking, kassawerkzaamheden)
• Items voor de webshop fotograferen

• Onze workshops en events onder de aandacht brengen

Eisen?

• kunt zelfstandig werken, neemt initiatieven, bent enthousiast en loopt over met ideeën
• weet hoe je verschillende computerprogramma’s moet gebruiken (wordpress en webwinkel)
• bent creatief in het bedenken van oplossingen en kunt met weinig middelen veel voor elkaar krijgen

Solliciteren via atelier@hobbijou.nl