Workshops haken


Haakworkshops en het haakcafé voor beginners en gevorderden

Wil je graag leren haken? Volg dan nu een workshop bij Hobbijou! Onder begeleiding van Belinda Boudewijn van Belinnies Haaksels zullen er de komende maanden inspirerende haakworkshops worden gegeven in onze winkel. Er zijn workshops voor beginners en gevorderden en er is een haakcafé op de woensdagavond.

Welke haaksteken zijn er allemaal? De losse, vaste, het stokje en hoe maak je puffsteek of een picot. En hoe zet je een verstelbare opzetring (de magic loop) op? Tijdens de workshops haken wordt het allemaal duidelijk.

Je kunt je voor onderstaande workshops aanmelden door een mailtje te sturen naar: atelier@hobbijou.nl.
Vermeld in je mail om welke haakworkshop het gaat, zodat de juiste materialen voor je project klaarliggen bij aanvang van de workshop.

Heb je een eigen groepje, dan is het mogelijk een aparte workshop te boeken. Vermeld in je mail om welke haakworkshop het gaat, het aantal deelnemers, je naam, telefoonnummer en gewenste workshopmoment.

Je ontvangt van ons altijd binnen 24 uur een reactie!


Haakworkshop Vaas met Voetje

Tijdens deze 2,5 uur durende haakworkshop maak je een warme eye-catcher voor in je huis.
Je leert 2 haaktechnieken en de magic loop. Als je haakwerkje af is , mag je vervolgens je eigen label maken om je project de finishing touch te geven. Je kunt zelf een kleur kiezen waarmee je haakt, zodat je deze het best bij je eigen interieur kunt matchen. Een mooi vaasje voor extra sfeer in je slaapkamer ... of woonkamer ... of toch ergens anders. Jij mag het zeggen!

De workshop Vaas met Voetje duurt 2,5 uur
Workshopprijs € 25,00 all-in.

All-in wil zeggen, vaasje, koord, haaknaald, haakpatroon en natuurlijk de haakworkshop zelf.

Je gaat naar huis met een afgewerkt haakproject, de haaknaald en het patroon!

Extra vazen om thuis verder te gaan, kun je bij het boeken van de workshop vooraf doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat alles voor je klaarstaat. Dit extra pakket kost € 12,50 inclusief je eigen leren labeltje die je tijdens de workshop zelf maakt.

webcollage-dromenvanger.png
 

Haakworkshop Stoere Deurstopper

Tijdens deze 2,5 uur durende haakworkshop maak je een stoere deurstopper voor in huis.
Als je haakwerkje af is, mag je vervolgens je eigen label maken om daarmee je project de finishing touch te geven die jij leuk vindt. Je kunt zelf een kleur kiezen waarmee je haakt, zodat je deze het best bij je eigen interieur kunt matchen. Een mooie stoere deurstopper die niemand heeft, gemaakt van touw of liever een zachtroze voor de toekomstige babykamer!?

De workshop Deurstopper duurt 2,5 uur
Workshopprijs € 29,50 all-in.

All-in wil zeggen, vulling voor deurstopper, koord, haaknaald, haakpatroon en natuurlijk de haakworkshop zelf.

Je gaat naar huis met een afgewerkt haakproject, de haaknaald en het patroon!

Een extra project voor thuis kun je bij het boeken van de workshop vooraf doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat alles voor je klaarstaat. Dit extra pakket kost € 15,00.


2018-02-24-photo-00000351.jpg
 


Haakcafé

Heb je liever begeleiding bij een eigen haakproject? Of vind je het gezelliger om in een groepje te haken, dan thuis alleen op de bank. Ben je nog een beginner en durf je een volgende project niet op eigen kracht aan. Geef je dan op voor het haakcafé. Iedere woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur is er haakcafé bij Hobbijou.


Je kunt dan aan een eigen project werken in een inspirerende omgeving waarbij je hulp kunt inschakelen bij andere haaksters. Inspiratie opdoen en nieuwe techniekjes van elkaar leren.
Tijdens het haakcafé is het ook mogelijk een haakworkshop uit ons aanbod te volgen. Geef dit dan vooraf even door.

Tijdens het haakcafé is er gratis koffie en thee!

Haakcafé duurt 2,5 uur
entreeprijs € 7,50

Wil je deelnemen aan het haakcafé, stuur dan even vooraf een mailtje naar bovenstaand mailadres!

 
haakcafe